vineri, 20 februarie 2015

anti-cancer/anti-teroare

Toate aceste ziare È™i televiziuni au preluat povestea sfâșietoare a unui copil născut cu tumori, supus unui “tratament” specific È™i deconectat de la aparate, cum era previzibil. AcelaÈ™i titlu în toate ziarele, nici o întrebare! AceeaÈ™i imagine cu fetiÈ›a cu ochii mari plini de speranță dar niciuna cu suferinÈ›a la care a fost supusă. Ba, una de la o televiziune a È›inut inclusiv speech-ul cu “prevenÈ›ia”.

Luna Februarie este, după cum se vede, ocupată în totalitate cu “cancer” deÈ™i, în realitate, nici o zi a anului nu e “cancer free”. Dacă totuÈ™i presa omite să-l pomelnicească mai sunt destule zile cu boli în calendar!




Ziua Internationala a Tuberculozei-Ziua InternaÅ£ională a Bolnavilor de Parkinson sărbătorită în România” (www.asociatia-antiparkinson.ro)- Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului- Ziua Mondială a Diabetului-  ziua internatională a bolnavilor de Hemofilie,  Ziua Bolilor Rare-  Ziua Mondiala a Hepatitei-   Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului la Sân-   Ziua Mondiala a Psoriazisului-   Ziua Mondiala a BPOC (bronhopneumopatie obstructiva cronica)-   Ziua Mondiala a Rinichiului-  Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Malariei-   Ziua Mondială a Epilepsiei-  Ziua mondială a Sănătății Mintale- Ziua Mondială de combatere HIV/SIDA-   Ziua Mondiala a Persoanelor cu Scleroza Multipla- Ziua Mondiala a Osteoporozei-  Ziua Mondială a Inimii- Ziua Mondiala a Hipertensiunii- Ziua mondială a astmului- Săptămâna europeană de prevenire a cancerului - Ziua internaÅ£ională de luptă împotriva bolii Alzheimer- Ziua Internationala a Distrofiei Musculare Duchenne- Ziua mondiala a Sindromului Down-  Ziua Mondială a Cancerului Pancreatic- ziua mondiala de constientizare a persoanele bolnave de cancer- Ziua Internationala a Copilului cu Cancer…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu