miercuri, 25 noiembrie 2020

Vești bune despre vaccin, sars-cov2


Dr. Arafat: Aceste vaccinuri care vor veni vor fi sigure și fără efecte secundare majore (l-am auzit la România TV)

https://www.cdc.gov/vaccinesafety/concerns/history/narcolepsy-flu.html - În urma vaccinării cu Pandemrix (H1N1, 2009), ca urmare a “pandemiei” de gripă porcină din 2009, s-a constatat o creștere a riscului de a dezvolta o formă de narcolepsie, boală a sistemului nervos central care se caracterizează prin inabilitatea creierului de a mai reglementa ciclurile normale de somn/veghe.

De fapt, boala se manifestă prin adormirea bruscă în timpul zilei, indifferent unde te-ai afla (în casă sau pe trecerea de pietoni), fără nici o posibilitate de a controla asta. N-are nevoie de un motiv pentru a se declanșa dar, o emoție oarecare (rîsul, de exemplu) te trimite în lumea viselor de mai multe ori pe zi. CDC-ul spune că există tratament și boala poate fi ținută sub control. Depinde ce înțelege fiecare prin “control” și prin “viață normală”!

Pandemrix, o noutate absolută în 2009, fabricat de GlaxoSmithKline, a fost distribuit în Europa dar n-a primit licență în America. Și nici n-a mai fost folosit de atunci!

Însă, cercetările în ce privește creșterea incidenței narcolepsiei ca urmare a vaccinării cu H1N1 au dus la concluzia că nu există dovezi că vaccinul cauzează boala. (Paranteză: Asta e o formulare standard “did not show evidence of an increased risk”, ceea ce nu înseamnă, în nici un caz, că este exclus ca vaccinul să cauzeze boala. Înseamnă exact ce se spune: nu am găsit dovezi științifice care să indice, fără dubiu, așa ceva. Deci, poate CNA-ul, dacă-i pasă, corectează campaniile iresponsabile.)

https://www.narcolepsy.org.uk/resources/pandemrix-narcolepsy - Cu toate că “nu s-au găsit dovezi” care să incrimineze vaccinul gripei porcine, Marea Britanie a acordat despăgubiri consistente celor care s-au considerat afectați de vaccinare. De fapt, toți cei implicați în astfel de campanii ar trebui trași la răspundere, inclusiv presa infantil-agresivă! Penal!

https://antipresa.blogspot.com/2020/11/democratia-covid-alegeri-parlamentare.html#more

Acum, aflăm că, spre deosebire de vaccinul porcin unde s-a indicat vaccinarea tuturor, unii producători de vaccinuri sars-cov2 au scos din grupele vaccinabile minorii și persoanele cu boli grave. Plus, aflăm că UE a semnat un accord cu companiile respective prin care le scutește de plata daunelor în caz de efecte adverse grave, în schimb, angajează guvernele să despăgubească eventualele victime.

De unde se vede treaba că UE trebuie să crape, deja ne sufocăm în ea. Mai mult decît un accord economic n-ar trebui să ne lege!

https://www.zf.ro/zf-24/romania-a-negociat-cumpararea-de-vaccin-pentru-gripa-a-h1n1-din-franta-dar-a-renuntat-5251335

“Michèle Rivasi, raportoare. – (FR) Dle președinte, ne amintim cu toții vâlva stârnită de gripa H1N1 în 2009. Primele cazuri au fost raportate în urmă cu aproape doi ani, la 25 martie 2009, iar OMS a declarat nivelul 6 de alertă la 11 iunie 2009.”  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/CRE-7-2011-03-07-ITM-023_RO.html?redirect

“Dr. Wolfgang Wodarg, președinte în acea vreme a Comisiei de sănătate a Consiliului Europei, afirma că panica populației de o pandemie gripală H1N1 este o „orchestrație mediatică”, „o afacere excelentă pentru industria farmaceutică”. Conform acestuia, marile firme au organizat o „campanie de panică” pentru a face presiune asupra OMS pentru a declară o „falsă pandemie” cu scopul de a vinde vaccinuri.”  https://www.capital.ro/pandemia-din-urma-cu-10-ani-despre-care-nu-se-vorbeste-astazi-nu-s-a-decretat-starea-de-urgenta-desi-au-fost-sute-de-mii-de-morti.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu