marți, 23 februarie 2021

Teorii ale conspirației

“Astăzi însă dispun de o probă zdrobitoare. Și mă refer de această dată strict la Institutul de Geriatrie Ana Aslan.”  https://evz.ro/uluitoarea-inginerie-vlad-voiculescu.html


Mai întîi, ca să nu uit, de la jumătatea lui martie vor încerca, din nou, să interneze forțat!

Sunt cîteva teorii ale conspirației, pe care, autoproclamatele autorități în numele pandemiei care nu există, nu se reped să le combată, așa cum procedează cu alte alegații ce pot fi uneori ridiculizate.

1. E adevărat că la Sp. M. Balș au ars mai multe saloane decît s-a spus și că incendiul a pornit din spatele spitalului, unde era depozitul de oxygen? Nu de alta, dar, ceva nu iese la socoteală: 5 morți scoși pe loc, 15 salvați și declarați morți mai tîrziu iar rezultatul, pînă acum, este de 23 morți în urma incendiului de la Balș.

2. E adevărat că angajații tineri din Poliția covid sunt drogați?

3. Este adevărat că virusul numit Sars-cov-2 circula în China de ani de zile (ăsta fiind și motivul pentru care chinezii nu se mai sinchisesc de el) și că, în 2020, Noua ordine mondială s-a gîndit să-l ia de nou ca să declanșeze o pandemie?

4. Este adevărat că Bill Gates a zis: Avem de ales între genocid și extincția speciei umane?

5. Este adevărat că locuitorii din estul Europei sunt considerați inferiori altor popoare și că toți superbogații planetei sunt adepții eugeniei?

Nu de alta, dar, dacă ar fi așa, ar trebui să sterilizăm aproape tot guvenul actual (cu 1-2 excepții). Asta a fost cu dedicație pentru sfătoasa R. Turcan, care a zis că pensionarii, în loc să ceară bani, mai bine să-și drămuiască fiecare… bănuț.

Așa e, să-i drămuiască dar să nu-i cheltuie pe toți! Ultimii doi bănuți să-i păstreze pentru ea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu