vineri, 18 iunie 2021

“One Health”

 


Din DEX: Pandemie – epidemie care se extinde pe un teritoriu foarte mare; epidemie – boală contagioasă care se extinde într-un timp scurt, prin contaminare, la un număr mare de personae dintr-o localitate, regiune etc.

Nu s-au întrunit aceste caracteristici la noi, d-aia nici nu s-a declarat epidemie, iar fără epidemie, ce căutăm noi în pandemie.

Păi, am fost integrați și-aici. OMS a planificat o “eventuală” pandemie de gripă, mutilînd știința din acest domeniu. Adică a scos din definiția pandemiei exact caracteristicile principale: virulența și mortalitatea.

Deci, voi ăstia cu conturile și copiii în străinătate, nu vă mai strîmbați cînd spune cineva că n-a fost pandemie, fiindcă n-a fost. Pandemia asta e doar o ideologie, nu e știință, iar în numele ei au fost omorîți oameni, mai ales români.

Și, cel mai probabil, în momentul ăsta, pe “inundația produsă de ciclon” (TV) ca să umple timpul pînă la cocoașa Delta, Comandanții plănuiesc cum să nu mai transpire în presă și online următorul val de eliminare a “balastului” de bolnavi cronici (neconformați, îndărătnici) de pe teritoriul României. După care, geniile pandemiei să se relaxeze și felicite vindecînd doar oameni sănătoși.

Plandemia, cum a fost poreclită, face parte din Decada Acțiunii (globalizare forță!) care vrea să eradicheze sărăcia de la Pămînt, sărăcindu-ne pe toți, vrea să facă pace în lume instaurînd controlul draconic, vrea să salveze mediul provocînd o foamete, vrea să ne ia apa și vrea să ne însănătoșească după un concept nou “One Health”, adică oameni, animale și mediu să ne facem bine toți odată.

Ceea ce, nici n-ar suna rău, dacă n-ar avea în spate cele mai rele intenții.

Fiindcă, dacă ar fi de bine, ar fi pe față!

 
Virulență – grad de intensitate infecțioasă a unei boli (DEX)

“Toate versiunile acestui document se referă la gripă. Fazele sunt definite prin răspândirea bolii; virulența și mortalitatea nu sunt menționate în definiția OMS actuală, deși anterior au fost incluși acești factori.”  https://ro.wikipedia.org/wiki/Pandemie

Vîrsta consimțămîntului pentru a întreține relații sexuale, spre deosebire de ce cred unii, a crescut pe măsură ce ne-am îndepărtat de evul mediuhttps://freefrompress.blogspot.com/2021/06/barna-si-evul-mediu.html

https://chnm.gmu.edu/cyh/teaching-modules/230

“distrug tot ce e folositor naturii și ocrotesc tot ce o rănește”  https://romanialibera.ro/opinii/paradisul-carnii-de-plastic-si-al-ciorilor-sacre-841801

https://www.cdc.gov/onehealth/index.html

https://www.national.ro/afaceri/romanii-din-ce-in-ce-mai-datori-practic-suntem-vanduti-uniunii-europene-725387.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu