Ce ziceţi, dacă de mȋine nimeni n-ar mai fi bolnav ȋn
Romȃnia, ar dispărea televiziunile sau ar fi inventate alte boli?
O să le amărȋţi sărbătorile romȃnilor şi anul ăsta, nu?
Campanii de combaterea bolilor pe care romȃnul sigur le
are, copii tȋrȋţi pe la televizor de fundaţii (pentru donaţii care nu ştim
niciodată unde ajung), cazuri sociale, emoţii artificiale drese cu publicitate
la consum de vitamine şi medicamente de calmare. (Nu, n-o să amintesc jocul
de cuvinte care se făcea odată pe tema asta!)
Noroc de calificarea naţionalei de fotbal la Euro 2024!
Nu m-am uitat, drept să spun, mi-a fost de-ajuns imnul manelizat din
deschidere.
La anul, deci, o s-avem chiar de toate. După alegeri, n-o să mai avem nimic.
“Bolnavul nu mai este o persoană, cu bucuriile și necazurile ei, ci este un consumator de servicii. Medicul nu poate să îi recomande bolnavului ceea ce ar crede el, ci ceea ce îi permite casa de asigurări. Și, astfel, între medic și bolnav apare de multe ori o tensiune, care, dacă nu se sfârșește în justiție, se consumă în sufletul lor” https://rjmp.com.ro/articles/2021.2/RJMP_2021_2_Art-01.pdf
E adevărat că Romȃnia va fi ţară-cobai pentru
descoperirea “leacului de cancer”, de care, ȋnţeleg, globaliştii au atȋta
nevoie? La fel şi presa - pentru banii de promovare, ȋmpreună cu asociaţiile
pacienţilor oncologici care l-au reclamat pe Ministrul Sănătăţii la UE fiindcă
a eliminat obligativitatea diagnosticării genetice a ȋntregii populaţii?
D-aia, ȋntre două şocuri termice resimţite prin bufeurile
meteoroloagelor şi ȋnseriatele virusuri mortale pentru bebeluşi, suntem
anunţaţi că avem cel mai mult cancer?
Nu poţi să vii, ca specialist, să ne spui că “explozia”
de ȋmbolnăviri grave se datorează “stilului de viaţă” şi să-mi recomanzi
veganismul şi gimnastica la birou! Din sfert ȋn sfert de oră.
Vă e frică de ce a păţit Dr. Mencinicopschi fiindcă ţinea
cu oamenii şi spunea adevărul?
Dacă vă e frică să spuneţi adevărul, nu mai apăreţi la
televizor! Nici nu e nevoie, de altfel, prezentatoarea de ştiri ne dă aceleaşi
sfaturi invocȋnd “specialişti” nenumiţi, cu care telespectatorul e stresat pȋnă
cȋnd stabileşte o “relaţie parasocială” cu personajul fictiv. Adică, se poartă
ca şi cȋnd l-ar cunoaşte ȋndeaproape.
Trebuie să existe cauze concrete! Sau poate nu mai e voie
a se cerceta cauzele?
E adevărat că, ȋn afară de porcii din Spania – hrăniţi exclusiv cu deşeuri lichide, cum ar fi făina de oase de peşte şi medicamente - ȋn Romȃnia ajunge carne din China – hrănită cu orice, plus o tonă de pesticide, via tot Spania?
Adică, Provenienţă UE nu oferă nici o garanţie? La
fel şi formulările “numai din unități autorizate și certificate”, “din
zone care nu sunt supuse restricțiilor de pestă porcină africană”. Vorbe!
Nu cumva, de la eliminarea standardelor de hrană, mai
ales pentru copii, ni se trag toate bolile? Şi chiar de la efectele injectării
cu vaccinul sigur de covid?
Ce s-a ȋntȋmplat cu programul “De la furcă la furculiţă”?
Păi, s-a ȋntȋmplat că pesta porcină e detectată ȋn tot locul iar tartorii
afacerilor cu carne de import (susţinuţi de penelişti) vor să interzică
creşterea animalelor ȋn gospodărie.
Nu murim destul? Ceea ce devenise un slogan, la un moment dat, “Frumoasă ţară, păcat că-i locuită” ȋncă nu şi-a atins scopul?
Diagnostic greşit! “A trecut un an de-atunci şi sunt furioasă.” https://antipresa.blogspot.com/2024/04/diagnostic-gresit.html#more
Martie 2018 – “„În jargonul specialiştilor are chiar denumirea de „mâzgă” sau „noroi”: „noroi alb – white slim, engl.” (când e vorba de carne de pasăre) ori „noroi roz – pink slim, engl.” (când e vorba de carne roşie, de la specii patrupede). Procesul presupune măcinarea carcasei şi pasarea pastei (care cuprinde măcinătură de os, măduva osoasă şi celelalte ţesuturi comestibile) sub presiune”, se arată în studiul APC.” https://ro.linkedin.com/pulse/crenvur%C8%99tii-din-romania-bombe-cu-noroi-roz-mezeluri-general-antal
“Înregistrarea video, care a fost verificată de mai multe publicații, printre care și The Washington Post, arată două obuze de artilerie trase în succesiune rapidă spre o țintă. Când munițoa trasă de artilerie explodează, fosforul alb se aprinde automat în aer.” https://www.euronews.ro/articole/human-rights-watch-acuza-israelul-ca-a-utilizat-fosfor-alb-in-gaza
“Printre cele mai controversate astfel de arme sunt cele
incendiare, inclusiv așa-numitul „fosfor alb”, o substanță gelatinoasă de
consistența cerii, care, atunci când arde, produce o perdea groasă de fum alb.” https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/video-ucraina-anunta-ca-rusia-a-atacat-orasul-bahmut-cu-bombe-cu-fosfor-2338355
“Acizii de fosfor si fosfatii sunt utilizati frecvent in industria alimentara sub forma de aditivi alimentari. Astfel, sunt folositi printre altele ca antioxidanti, agenti de crestere, regulatori de aciditate si conservanti. Inclusiv in bauturile de tip Cola, limonade, racoritoare colorate, dulciuri, jeleuri se regaseste un continut mare de fosfati. In combinatie cu benzoatul de sodiu, acestea conduc la cresterea hiperactivitatii in randul copiilor.” https://farmaciiletale.ro/ce-trebuie-sa-stii-despre-fosfor/
“Prima lui regulă este că nu mănâncă carne decât dacă provine de la un animal tăiat de el. Mai mult, mezelurile nu intră în alimentația lui.” https://www.playsport.ro/gigi-becali-a-gasit-reteta-tineretii-vesnice-care-este-meniul-patronului-fcsb-369494#google_vignette
Iulie 2023 – “Pe rafturile supermarket-urilor găsim sute de sortimente
de mâncăruri pentru bebeluși. De la piureuri, sosuri, cereale, pufuleți până la
snacks-uri din fructe și legume. În componența acestor produse, de-a lungul
timpului specialiștii au descoperit cantități îngrijorătoare de metale grele,
precum: plumb, cadmiu sau arsenic.” https://infocons.ro/mancarea-pentru-bebelusi-contaminata-cu-metale-grele/
Iulie 2023 – “În clip, se arată cum crenvurștii sunt făcuți dintr-un amestec de porc, vită și pui, însă carnea nu este proaspăt preparată, ci provine din resturi și subproduse. […] Parizerul este un amestec de slănină, șorici, carne de pasăre dezosată mecanic și oase măcinate.” (video Discovery) https://stirilebzi.ro/sigur-nu-veti-mai-manca-dupa-ce-vedeti-asta-cum-se-fac-si-ce-contin-crenvurstii-video-18048
august 2017 - “40% din
conservele de ton analizate sunt fie etichetate greșit, fie nu conțin
suficiente informații pentru consumatori!
La 2 din 5 conserve de ton nu este menționată, pe etichetă, zona de pescuit!” https://www.apc-romania.ro/ro/i-una-din-doua-conserve-de-ton-are-in-compozitie-peste-contaminat-cu-cesiu-137-/NDczLTA.html
“orice lot de pește care ajunge la vânzare trebuie să fie însoțit de acte/analize doveditoare pentru zona de pescuit și conținutul de metale grele” https://www.capital.ro/un-aliment-favorit-al-romanilor-prieten-sau-dusman-explicatia-oferita-de-un-specialist.html#google_vignette
Iulie 2014 – “În ultimii şapte
ani, creşterea porcilor din România s-a redus cu un sfert, iar şeptelul a ajuns
la 5 milioane de capete. Comparativ, în Olanda de exemplu, numărul animalelor a
crescut în acest interval cu 2,3% la 12 milioane de capete, adică o densitate
de 12 porci pentru fiecare hectar de teren arabil faţă de o densitate de 20 de
ori mai mică în România.” https://www.zf.ro/companii/din-ce-tari-vine-carnea-de-porc-importata-de-romania-in-primele-trei-luni-importurile-de-la-cei-mai-mari-3-furnizori-au-totalizat-35-milioane-de-euro-12876774
iulie 2018 – “In medie, cel
putin 40% din carnea din salamuri e de import.” https://ziare.com/social/consumatori/tu-stii-ce-mananci-de-unde-e-carnea-din-salamul-pe-care-il-cumperi-poate-din-coada-de-vaca-hranita-cu-furaje-din-omg-1518725
Septembrie 2018 – “Pȃnă
acum o lună, 50% din materia prima provenea de la fermele din tara, iar
cealalta jumatate din strainatate. In prezent, 90% din carnea de porc este
adusa din Belgia si doar 10% mai provine din Romania, de la o ferma din
Timisoara.” (pe motiv de gripă porcină) https://www.roaliment.ro/siguranta/de-frica-pestei-porcine-procesatorii-aduc-carne-din-alte-tari/
Octombrie 2019 – “ Sorin
Minea, procesator carne: Deci procesatorii care doresc să facă comerţ
intracomunitar sunt obligaţi să cumpere carne din zone care nu sunt roşii, iar
România e roşie în proporţie de trei sferturi”
https://observatornews.ro/social/romani-produse-craciun-carne-porc-import-321206.html
“Cireașa de pe tort sau, dacă doriți, piperul din
cârnăciorul dorit din România este inscripția „materie primă: UE”. [‘’’] mâncăm
mezeluri cu zahăr și ne mirăm că ne îngrășăm.”
https://www.ziarultimisoara.ro/actualitate/9519-otravurile-de-pe-raft-direct-in-farfuriile-noastre-vreau-carnaciori-din-romania-cu-carne-provenita-din-ue-zahar-si-cateva-e-uri-eticheta-i-curata-la-mezeluri-dar-au-nitriti-difosfati-si-urme-de-lactoza-si-oua
Noiembrie 2023 - “În
plus, industria cărnii cauzează emisii de gaze cu efect de seră, ce duc la
schimbări climatice. De aceea, Greenpeace recomandă reducerea consumului de
carne în Uniunea Europeană cu peste 70% până în 2030. Potrivit estimărilor,
România trebuie să reducă cu 62% consumul de carne în 7 ani și cu 75% în 27 de
ani.” https://www.ziarulnational.md/carnea-dusmanul-planetei-ce-spun-psihologii-despre-etichetele-de-avertizare-pentru-mezeluri-si-carnea-de-friptura/#google_vignette
“Numele statului din care provine ingredientul principal
al produselor alimentare va trebui inscripționat pe etichetă. Prevederea se
regăsește în Regulamentul UE 1169, care va trebui aplicat de la 1 aprilie
2020 pe teritoriul Uniunii Europene.”
“… Salam de Sibiu
făcut la Bacău cu carne provenită din Polonia sau din Ucraina. Și de multe ori,
cei care doresc produse românești vor cu adevărat produse românești, inclusiv
ingredientele.” https://www.national.ro/news/tara-de-origine-a-carnii-din-mezeluri-obligatoriu-pe-eticheta-678669.html
“Mere, chifle, pui - ceea ce sună ca mâncărurile germane provine adesea din China. Importăm peste un milion de tone din țara asiatică în fiecare an - la un preț imbatabil. […] Fermierii chinezi folosesc cel puțin 27.000 de pesticide diferite pe câmpurile lor.” https://ro.koshachek.com/articles/mancare-din-china-poate-ma-otravi-acest-mar-world.html#google_vignette
https://freefrompress.blogspot.com/2023/10/vine-al-iii-lea-razboi-mondial.html#more
Ȋnţeleg
că suntem invadaţi de moralişti care, de lȋngă borhotul cazanelor de ţuică şi
al show-urilor tv unde plȋng fericiţi de nefericirea altora, aruncă scuipaţi pe
memoria tȋnărului drogat, omorȋt de “intervenţie”, şi a familiei acestuia.
Uite,
o precizare să le fie carte de căpătȋi: https://antipresa.blogspot.com/2023/10/romania-preacurata-preadrogata-si.html#more
Ciuma stacojie sau Cum aş face eu un
coronavirus
Plus, cȋteva observaţii
https://freefrompress.blogspot.com/2023/10/ciuma-stacojie-sau-cum-as-face-eu-un.html#more
Ȋn
Romȃnia a existat un system de donare de sȋnge perfect pus la punct. Presa l-a
contestat printr-o campanie ȋmpotrivă, pe motiv că donatorii n-ar trebui
recompensaţi cȋtuşi de puţin, fiind un gest altruist. Acum, tot presa face o
campanie ȋn disperare, mai ȋntȋi, prin propriul exemplu care n-a convins pe
nimeni iar acum prin anunţarea unor recompense din ce ȋn ce mai mari.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu