vineri, 5 februarie 2016

Gripa teroristului global OMS



Înainte de 1990, din cauză c-aveam granițele închise (nu văd altfel), nu dăduse peste noi nici încălzirea globală, nici “explozia de cancere” și nici GRIPA n-avea libertate de exprimare și nu se putea împreuna liber de la animal la om pentru ca astfel să devină mutantă și să ne-o dea la toți, la liber. Acum se vede treaba că orice e posibil.

De exemplu, e posibil să terorizezi populații întregi, practic - tot globul (‘că d-aia-i zice Globalizare) să cumpere “vaccinuri” fiindcă altfel dai drumul la gripa mutantă din laborator iar amenințarea devine realitate.

Asta e ce se-ntâmplă acum: terrorism prin șantaj cu arme biologice! Asta face OMS-ul și nu e prima dată, ei fiind dați o dată în vileag și nevoiți să admită c-au "exagerat" pericolul unei aviare de sezon și au determinat țările să cumpere milioane de vaccinuri degeaba. Da, dar dacă nu le cumpărau, pandemia de GRIPĂ devenea realitate.

Din cauza asta toată lumea tace, numai că o să vedem cât vor mai putea suporta statele șantajul tot mai lacom al OMS-ului (și al Big Farma, evident) pentru că, în fiecare an, numărul GRIPELOR crește. Practic, o s-ajungem să ne vaccinăm în fiecare zi sau de mai multe ori pe oră, funcție de cum s-ajung cu banii TERORIŞTII.

Prima “explozie” notabilă de GRIPĂ a fost când a venit Alianța DA la putere și toată lumea s-a spălat obligatoriu pe picioare, înainte să iasă la boulevard, cu zeamă anti-gripală. Câți bani s-or fi cheltuit pe apa chioară dată pe străzi n-avem voie să știm. A doua venire costisitoare a unei plăgi a fost după ce a câștigat USL-ul alegerile: limba albastră la bovine. Sigur că există un vaccin doar că nu-l facem noi fiindcă Institutul Cantacuzino este ținut în comă indusă de zeci de ani și mulți au încercat să-i pună perna pe față în timpul ăsta. Ultima dată când au scos un vaccin antigripal le-a ieșit prost, de parcă acolo ar lucra tâmpiți nu specialiști, așa că, surpriză! - l-am cumpărat tot din import.
Tot în timpul USL-ului (care nu e sluga Europei, nu-i așa!), minunatul domn și dr. Arafat a vaccinat copiii României cu niște vaccinuri din UE făcute pentru... cai, probabil, fiindcă efectele adverse au fost de speriat. Domnu’ Arafat a zis că nu e mare scofală.


De la o vreme, GRIPELE s-au îndesit și se întrețes cu alte virusuri, care mai de care, până la ăsta care face copii cu capul mic. 
În fiecare an, cumpărăm milioane de vaccinuri valabile pentru gripele din alte țări ca să ne plătim TAXA DE PROTECŢIE. Şantajiștii nici măcar nu se mai deranjează să respingă acuzațiile, important e că a băgat toată lumea la cap că trebuie să dea cota.

Apropo, s-a-ntâmplat exact cum bănuiam în privința vaccinării obligatorii: au ales varianta cea mai rea. Adică, după ce au interrupt vaccinarea obișnuită de pe vremea lui Ceaușescu, a devenit necesar să fie reintrodusă de frica unor boli incurabile și s-a făcut campanie în presă - adică acolo de unde vine depresia, cancerul și moartea iar publicul “educat” îi dă “accept” - fără însă a se preciza că se vor face sute de vaccinuri obligatorii. La momentul ăsta copiii sunt supuși injectării cu polivaccinuri, ca și cățeii.   

În fine, ajungem în zilele noastre, adică ieri când toate televiziunile, cu o singură excepție REALITATEA TV, au prezentat obișnuitul “mort” de gripă porcină (putea fi aviară, canină), drept prima “victimă” de serviciu, urmașul “mortului” celebru, actorul care făcea parte din Cronica cârcotașilor, al cărui deces, din cine știe ce motive, a fost folosit drept sperietoare și pentru popularizarea altei gripe. La noi, medicii au dreptul să țină pentru ei fișa medicală a mortului. O aberație!
Mortul recent era bolnav de cancer și, cel mai probabil, a murit din cauza reacțiilor adverse ale tratamentului, adică scăderea drastică a imunității care l-a făcut vulnerabil la orice boală (dar n-avem voie să spunem).

Numai la REALITATEA TV, s-a spus c-a fost o gripă obișnuită - chiar o doctoriță a intrat pe telefon și-a spus asta - dar s-a sugerat, ca pe toate posturile TV, că jumătate din populație ar trebui să se vaccineze.

Ca să fie și mai convingătoare, televiziunile afișau pe ecrane statistici cu îmbolnăviri, de pildă: “infecții respiratorii acute”, de-a valma, adică, pentru telespectatorul neavizat părea a fi vorba despre “porcina” din titlul de pe ecran.

Exact cum TVR-ul, Televiziunea națională, în ultima din multele reclame agresive la OMG-uri (în emisiunea despre agricultură), a sugerat în preambul că va vorbi despre această controversă Pro sau contra soia modificată genetic iar în cuprins a trăncănit despre cum avem noi românii idei preconcepute despre soia (în general) din cauza salamului cu soia din vremea lui Ceaușescu.

Ne folosește mult libertatea de exprimare, ce să zic!

Firma Merck admite inocularea virusului cancerului- Divizia vaccinuri a farmaceuticii Merck, admite inocularea virusului cancerului prin intermediul vaccinurilor.” http://nuvaccinurilor.blogspot.ro/2010/01/firma-merck-recunoscut-ca-inoculeaza.html
Adevărul e că, la noi, se făceau doar vaccinurile absolut necesare, nu venea nimeni să-ti scoată ochii cu reclamă la câteva sute de alte vaccinuri din rațiuni strict comerciale. Nu aveam în fiecare sezon, cu bonus după fiecare rând de alegeri, câte o “gripă” aviară, porcină sau câinească (asta e new entry, probabil pentru la vară). Şi nici nu cumpăram vaccinurile de la alții, pentru asta aveam Institutul Cantacuzino. http://anticancerantiteroare.blogspot.ro/2015/05/mai-stie-cineva-de-cand-am-inceput-noi.html




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu