luni, 19 decembrie 2016

VACCINURI



Vaccinuri la ofertă: 6 în 1

Ofertă, voluntariat, gratis. Nu există așa ceva!

Pe vremea când șeful de la Boli infecțioase, dr. Adrian Streinu-Cercel  nu se molipsise de virusul Globalizării, întrebat fiind într-o emisiune tv. cum se fabrică vaccinul anti-gripal la noi, a spus cam așa: așteptăm până apare primul caz de gripă și, funcție de tulpina virusului gripal nou apărut, facem vaccinul anti-gripal. Acum, când importăm vaccinurile, de unde mai știm cum sunt făcute?


Nu contează, fiindcă vaccinurile nu se fac în primul rând pentru imunizare ci pentru să meargă consumul. Dacă s-ar fi făcut pentru imunizare nu s-ar fi renunțat la schema de vaccinare obligatorie și aproape necontestată existentă la noi în țară înainte de 1989 iar vaccinurile ar mai fi fost produse de institutele autohtone. S-a interrupt vaccinarea pentru a se introduce noi și noi vaccinuri (și la vârste din ce în ce mai mici), promovate prin intermediul presei sub formă de “știri”: despre gripa aviară, gripa porcină, gripa canină, etc. altoite cu virusul FRICA de ebola, zika, west-nile și alte boli care sunt prezentate a avea așa o arie de răspândire încât pot fi încadrate la categoria pandemii.

Virusul FRICA este, de fapt, cel mai răspândit în lume, și este și metoda de convingere folosită de actualii doctori promotori ai vaccinurilor care vor “obligativitate” - voluntariatul dispărând odată cu pierderea încrederii în autorități -  și tragerea la răspundere a părinților care nu-și vaccinează copiii. Nimeni nu este tras la răspundere dacă vaccinul îmbolnăvaște sau omoară copii. Din contră, se consideră că 100 de cazuri grave la 200 000 de vaccinați e un lucru normal. Ca să poți dovedi eficiența acestui vaccin ar trebui să poți demonstra că, în cazul nevaccinării, mai mult de 100 de copii s-ar fi îmbolnăvit grav. Evident că nu se poate! 

Nu se poate demonstra, în nici un fel, nici necesitatea, nici eficiența acestor vaccinuri dar, dacă un copil se îmbolnăvește, poți să dai imediat vina pe părintele care nu l-a vaccinat.

În ritmul ăsta, poți să inventezi oricând o boală, o dai pe piață și începi vaccinarea obligatorie. Sau măcar cumperi vaccinuri de zeci de milioane ca să nu-i superi pe cei care pot s-o fabrice în laborator.
Vaccinarea și-o fi dovedit eficiența în timp, având în vedere dispariția unor pandemii care au omorât odată milioane de oameni dar, tot de-a lungul timpului, au fost dovedite și efectele adverse cumplite asupra altor oameni, drept care vaccinarea nu poate fi făcută fără analize și consult medical al fiecărui pacient în parte și, în nici un caz nu poate fi obligatorie. Până la urmă, cine ești tu (ministru, presă etc.) să-i sacrifici pe aceștia 100 în locul altor potențiali 100 sau chiar 1000?

Vaccinarea nu e o băutură răcoritoare și de aceea trebuie promovată de o autoritatea în domeniu - obligatoriu o instituție de stat, plătită numai de la stat, care să-și assume responsabilitatea - și nu de vedete. “Minunatul” artist, probabil nu știe că el nu face atât reclamă la vaccinare cât vânzare la vaccinuri. Iar, cine se uită la el s-ar putea să creadă că e gratis ca orice chestie care apare la televizor?

Nimeni nu contestă că vaccinurile au salvat vieți de-a lungul timpului, toată lumea contestă acest “sistem” de vaccinare: prea multe vaccinuri, cu orice preț și la cheremul agenților de vânzări de medicamente?
P.S.
22nov.2012-vaccinarea anti-TBC, cu vaccinuri din Danemarca, a fost sistată după ce 10 noi-născuți au fost internați fiindcă s-au îmbolnăvit chiar de TBC. De-a lungul timpului au mai fost demnalate cazuri, de îmbolnăvire chiar de boala vaccinului.

In România, mortalitatea infantilă este dublă față de media europeană-1900 de copii, sub un an, mor annual.

Unele voci n-au exclus o posibila legatura intre OMS si industria farmaceutica, dupa ce companii precum GlaxoSmithKline si Sanofi-Aventis au inregistrat profituri foarte mari in urma productiei de vaccinuri pentru AH1N1, iar aceste comentarii au fost facute cu insistenta, in toate tarile care s-au confruntat cu virusul gripei porcine.Mai știe cineva de când am început noi să vorbim despre vaccinarea opțională? http://anticancerantiteroare.blogspot.ro/2015/05/mai-stie-cineva-de-cand-am-inceput-noi.html

“Peste o mie patru sute de cercetători lucrau în laboratoarele institutului Cantacuzino înainte de 1989, unde se produceau peste 400 de seruri şi vaccinuri. România a fost a doua ţară din lume care a practicat vaccinarea BCG, însă din 2009, a sistat producţia.” http://www.medierenet.ro/2012/12/01/ms-nu-renunta-la-vaccinul-bcg-din-danemarca-care-a-imbolnavit-sute-de-bebelusi-dar-recunoaste-ca-au-fost-unele-erori/#.WFfGeLmZ0oI

22 Noiembrie 2012Ministerul Sanatatii a decis, joi, sa opreasca vaccinarea nou-nascutilor cu produsul BCG, importat din Danemarca. Peste 100 de bebelusi s-au imbolnavit dupa ce au fost vaccinati.” http://www.ziare.com/raed-arafat/ministerul-sanatatii/bebelusi-imbolnaviti-de-vaccinul-anti-tbc-vaccinarile-au-fost-sistate-1203226
“HORIA TECUCEANU a murit pe data de 5 ianuarie. Familia nu a crezut niciodată că Toni a decedat din cauza gripei porcine, așa cum a afirmat dr. Streinu Cercel, managerul spitalului "Matei Balș", și a solicitat desecretizarea raportului medico-legal.” https://www.dcnews.ro/horia-tecuceanu-nu-ar-fi-murit-de-gripa-porcina_447419.html



“Un înalt funcționar de la OMS, a declarat, sigur, sub protecția anonimatului, că sunt necesare doar 15% din vaccinurile care se fac în lume la recomandarea OMS. Și a mai adugat că la toate nivelele, funcționarii OMS reprezintă interesele marilor firme de medicamente, fiind cumpărați de acestea - companii interesate de vânzarea de vaccinuri către state. Mai de mult, am scris că profitul mondial anual în afacerea vaccinurilor se cifrează la 12 miliarde €. Un prieten din Franța, care lucrează la omologarea medicamentelor mi-a spus că sunt un dulce copil, că cifra trebuie înmulțită cu zece! Unde sunt atâția bani se poate cumpăra pe oricine!
Ca să vă fie clar, eu cred și am suficiente dovezi, că și în România există un interes al corporațiilor străine pentru vânzarea de vaccinuri, care nu sunt chiar necesare și că o parte a presei le face jocul, contra cost. Altfel, de ce au scos din joc Institutul Cantacuzino?” http://www.evz.ro/solstitiul-de-iarna-uita-te-in-soare-dubla-datare-expresia-ign.html

 “Vă repet, nu au fost probleme cu vaccinarea.
– Aveți un prospect al acestor vaccinuri, să mă uit un pic peste ele ?
– Sunteți medic ?
– Nu, sunt avocat, și citesc destul de mult – și în general cam înțeleg ceea ce citesc și din alte domenii !
– Din păcate, nu avem prospectele. Dacă doriți, puteți intra pe net și le găsiți pe site-ul producătorului.” http://www.cunoastelumea.ro/confesiune-unui-avocat-roman-cum-am-procedat-eu-cu-vaccinarea-fetitei-mele/  http://blog-searchro.blogspot.ro/2016/12/vaccinarea.html


"Use of vaccination programs
The agency attracted widespread criticism after it used a doctor in Pakistan to set up a vaccination program in Abbottabad in 2011 to obtain DNA samples from the occupants of a compound where it was suspected bin Laden was living".[150]"https://en.wikipedia.org/wiki/Central_Intelligence_Agency#Use_of_vaccination_programs

UPDATE: 

“El a ţinut să spună că anumiţi medici care devin celebri riscă să aibă comportamente patologice, fiind calificaţi de către psihiatri drept “psihopaţi medicali” ce suferă deliruri de grandoare, și crede că a fost o strategie de marketing fabuloasă în cazul Burnei.
Medicul Uscatu a punctat și faptul că, în ciuda zecilor de plângeri penale la adresa celebrului chirurg, Colegiul Medicilor se pronunţă deja pozitiv la adresa lui dr. Burnei.” http://www.romanialibera.ro/societate/sanatate/cazul-burnei-fractureaza-sistemul-medical-436290 (în România se fac multe operații nenecesare, nu doar Burnei le face!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu