vineri, 28 aprilie 2017

Campania asta este despre Vaccinare sau despre Obligare (Control)?

Sincer, nu ne interesează conținutul vaccinurilor din două motive: o dată pentru că nu putem noi să facem analize și constatări de laborator ca să ne putem demonstra ce și cum iar, apoi, pentru că suntem expuși la o poluare, inclusiv genetică, de necontrolat și despre care nu suntem informați în mod current și correct așa încît să ne dăm seamă cit de expuși suntem la acele porcării ce se găsesc si în vaccinuri.

Dar, despre consecințe, putem să vorbim. Iar tu, “omul de știință” (mai ales omul de știință aflat în conflict de interese din cauza plăților directe sau indirecte ale producătorilor de medicamente) nu poți să ne minți pe noi că “explozia de cancere”, autismul în creștere înfiorătoare, alergiile din ce în ce mai multe (putem să-i spunem epidemie de alergie?), ADHD-ul -  care e un “must” în zilele noastre - și alte boli care se multiplică, de la an la an, se datorează (e correct!) stilului de viață și progresului!

Ăsta nu e răspuns de “om de știință”!
Pe urmă, nici nu mai știm care epidemie e mai mare: “explozia de cancere”, cum i-a spus Min. Bănicioiu sau rujeola?
Copiii care au murit recent aveau și rujeolă, pe lîngă alte boli fără legătură cu rujeola, sau doar rujeolă? Care sunt rezultatele necropsiilor?

Apoi, s-a vorbit despre cum, părinții care nu-și vaccinează copiii să facă pușcărie dacă minorii vor contracta boala, în timp ce statul, dacă schilodește sau omoară un copil cu vaccinul, se angajeaza să plătească despăgubiri. Nu, mai correct ar fi, amendă pentru amendă, pușcărie pentru pușcărie!
Cum să vaccinezi un nou născut împotriva hepatitei B pe motiv că această boală este foarte răspîndită la noi prin transfuziile de singe. Ce naiba, nu, mai bine, stabiliți niște protocoale care să evite contaminarea din prostie, pentru că, după logica asta - tocmai ce-a murit un pacient pentru că a primit singele altcuiva - ceea ce înseamnă că, doar un vaccin anti-moarte ar mai rezolva problemele din sistemul de sănătate romînesc!

În fine, să faci o așa campanie înverșunată pentru vaccinarea obligatorie, în condițiile în care tu, Stat, Staff medical, responsabil cu sănătatea publică, n-ai asigurat niciodată achiziționarea la timp a vaccinurilor și Agenția Națională a Medicamentului fie nu are date, fie nu le face publice în ceea ce privește efectele adverse ale medicamentelor, denotă mai degrabă nevoia de Control al maselor?

De fapt, ce îi ceri tu, Statule sau tu, omule de știință, muritorului de rind?

Încredere? Actorul de la Cronica Cîrcotașilor chiar a murit de gripa porcină? Gripa aviară “spălată” cu milioane de euro chiar a fost un pericol real? Şi totuși, de ce nu facem vaccinuri la Institutul Cantacuzino? De fapt, care e pericolul real?

Singura propunere decentă venită din partea unui medic a fost ca obligativitatea vaccinării să se reducă la acele boli care sunt infirmizante și/sau mortale.
De asemenea, dacă tot romînul primește acasă acea risipă de hîrtie care e factura la current, înseamnă că poate primi și un răvaș cu toate informațiile despre vaccinul ce urmează să-i fie administrat copilului, care să cuprindă înclusiv numele producătorului, importatorului, lotul din care face parte, data fabricației, alături de efectele adverse.

Abia apoi să i se ceară consimțămîntul în scris, fiindcă nu poți să-ți dai aprobarea pe o “încredere” atit de abuzată!
  
No comment
“- Deci, în Romînia, cam cît la sută dintre copiii vaccinați au suferit accidente [de la vaccin,n.n]?
- Nu există date în acest sens. (…) Avem date din alte țări. La noi nu există date și nu pentru că nu există un sistem care să culeagă datele astea, Agenția Națională a Medicamentului a pus la punct un astfel de sistem despre orice medicament sau produs medical dar, sistem care nu este folosit de către cei care ar trebui să raporteze.”
“- Nu v-a fost frică la nici un vaccin, pentru că, la această masă, un medic neurolog mi-a povestit de un caz celebru în Italia de un copil care, în urma unui vaccin a devenit autist.
- Nu există o dovadă că autismul (…) are legătură cu vre-o vaccinare, oricare ar fi ea. Însă, există un principiu, în țările unde legea contează, în care, dacă ai o politică de sănătate publică prin care faci bine celor mulți dar un mic procent va suferi din cauza asta, tu, ca stat, te obligi, nu te obligă nimeni… Tu, ca stat, te obligi să-l despăgubești.  
- Nu, eu vă priveam și mă gîndeam, cu ce-l încălzește pe un părinte asta. Că nimănui nu-i convine să intre în procentul despăgubit de stat…
- Binențeles, dar nu poți să-ți iei hotăririle la nivel de sănătate publică pe baza excepțiilor ci doar pe baza majorității.
(…) Mi se pare că asta nu încape discuție dacă să te vaccinezi sau nu!”
Interviu cu Dr. Alexis Cochino, imunolog pediatric
http://www.tvrplus.ro/editie-profesionistii-cu-eugenia-voda-557969
Vaccinare sau Obligare (Control)
Cât timp există o politică de sănătate publică, mesajul este unul singur: campania de vaccinare este obligatorie. Nu poți să-i iei dreptul la viața al unui copil nou-născut, pentru că părintele este neinformat. Nu se fac campanii de dragul de a se face, ci împotriva acelor boli care au potențial letal”, a explicat, la rândul lui, în aceeași emisiune de televiziune, profesorul Adrian Streinu Cercel.” http://www.romanialibera.ro/societate/sanatate/ministrul-florian-bodog-il-contrazice-pe-liviu-dragnea-si-insista-pentru-vaccinarea-obligatorie--suntem-aproape-de-o-catastrofa-447672

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu